Ataman'dan Beşiktaş taraftarına tepki

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, 90-84 kaybettikleri Beşiktaş Sompo Japan maçının ardından Beşiktaşlı taraftarlara tepki gösterdi.

Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman, 90-84 kaybettikleri Beşiktaş Sompo Japan maçının ardından siyah beyazlı taraftarlara tepki gösterdi.


Sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın başında kazandığı 3 kupayı paylaşan Ataman, "Seviyesiz küfürler ve hakaretler ile ne Beşiktaş müzesindeki bu kupaları lekeleyebilir, ne de her yerde temiz spor çabamı engelleyebilirsiniz" ifadesini kullandı.


Dev derbide küfürlü tezahüratlar nedeniyle 3 kez anons yapılmış, hakem Murat Birecik maçı btime 1.24 kala durdurmuştu. Hakemler ve iki takım oyuncularının soyunma odasna gittiği mücadele 15 dakikanın ardından yeniden başlamıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI