Atiba Beni Biraz Beklet Diyor!

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalırken siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın maç içirisinde yaptığı değişiklikler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalırken siyah beyazlı takımın teknik direktörü Sergen Yalçın maç içirisinde yaptığı değişiklikler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Tivibu Spor'da 90 dakikayı yorumlayan Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Kasımpaşa - Beşiktaş çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. 

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın yaptığı değişiklikler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu. 

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Kasımpaşa - Beşiktaş maçını mercek altına aldı. 

Oyuncu değişikliklerini eleştiren Erman Özgür, ''Beşiktaş oyuna müdahale edecekse, topu ayağında daha fazla tutabilecek oyuncular üzerinden müdahale etmesi gerektiğini düşünüyorum. O yüzden Salih’in bu kadar umutsuz vaka olduğunu düşünmüyorum. At, bir-iki pas yapsın, faul alsın bir nefes aldırsın. Atiba ne kadar profesyonel olursa olsun, vücut dili artık beni biraz beklet diyor'' ifadesini kullandı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI