Atiba Hutchinson Boşa Çıktı

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson ile yollar ayrıldı.

Beşiktaş’ta sezon başından beri sözleşmesinin uzatılıp uzatılmayacağı merakla beklenen futbolculardan Atiba Hutchinson ile yapılan görüşmelerde anlaşmaya varılamadı. Kanadalı oyuncu, şu an itibari ile boşa çıktı.

Yönetimin teklifini kabul etmedi

Yaklaşık 2 aydır taraflar arasında şu ana kadar yapılan görüşmelerde taraflar ortak noktayı bulamadı. Kanadalı oyuncunun özellikle iki yıllık sözleşmede ısrar ettiği ve yönetiminde bir yıllık sözleşme önerdiği biliniyordu. Sonrasındaki gelişmelerde Atiba’nın bir yıllık sözleşmeyi kabul etse de ekonomik nedenlerle anlaşmaya varılamadığı belirtiliyor.

Fikret Orman: Atiba’nın kalmasını istiyorum

Geçtiğimiz hafta Vodafone Park’ta gerçekleşen iftar programından sonra medya mensupları ile sohbet eden Başkan Fikret Orman, Atiba’nın geleceği hakkındaki bir soruya ise “Atiba, 5 yıldır bizimle beraber. Kendisi çok iyi bir profesyonel. İlerleyen süreçlerde kendisinden de yararlanmak isteriz. Ailesi ve kendisi Beşiktaş’ta çok mutlu. Bizimle bir yıl daha kalmasını isterim ama eski rakamla olmaz. Yeni sözleşmede daha düşük bir rakamı kabul etmeli” dedi.

İstikrar abidesi Atiba Hutchinson bu sezon kayıp

Beşiktaş’ın geçmiş dönemlerdeki en istikrarlı oyuncusu olan Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, Spor Toto Süper Lig’in 2017-2018 sezonunda bu özelliğini kaybetti. Siyah-beyazlı ekibe 2013-2014’te transfer edilen ve geldiği ilk günden itibaren takımda en çok forma giyen oyunculardan biri olan 35 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş kariyerindeki en az lig maçını bu sezon oynadı. Kanadalı futbolcu, bu sezon takımının Süper Lig’de yaptığı 34 maçın 25’inde sahada yer alabildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI