Atiba Hutchinson'da son dakika

Beşiktaş başkanı Fikret Orman'dan Atiba Hutchinson'a 3 gün süre

Beşiktaş’ta 31 Mayıs itibarı ile sözleşmesi sona eren Atiba Hutchinson’un yeni sezonda Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı üç gün içinde belli olacak. Siyah-beyazlı transfer komitesi üyeleri, geçen sezon devre arasından beri görüştüğü Kanadalı oyuncu ile bir türlü ortak noktada buluşamamıştı.

3 gün içinde karar vermesi istendi

35 yaşındaki oyuncunun 2 yıllık sözleşme istemesi üzerine kilitlenen görüşmeler sonrasında yönetimin istediği bir yıla indi. Fakat bu defa da Atiba’nın yüksek yıllık ücret istemesinden dolayı görüşmeler yine çıkmaza girdi. Başkan Fikret Orman da geçtiğimi günlerde Kanadalı golcü konusunda “Atiba ile devam etmek isteriz. Ancak geçen yılki rakamlar olmaz. Biraz aşağıla inmesi gerekiyor” şeklinde açıklama yapmıştı.

Atiba Hutchinson’un cevabı bekleniyor

Takvim’de yer alan habere göre Başkan Fikret Orman’ın Kanadalı yıldıza şu mesajı gönderdiği ifade edildi. “3 gün içinde teklifimizi ya kabul edersin ya da başka arayışlara gireriz”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI