Atiba İçin Tarsfer İddiası

Dusko Tosic ve Anderson Talisca ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta, sözleşmesi biten Atiba Hutchinson’un da bavullarını topladığı ortaya çıktı.

Dusko Tosic ve Anderson Talisca ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta, sözleşmesi biten Atiba Hutchinson’un da bavullarını topladığı ortaya çıktı. Kanadalı oyuncunun, siyah-beyazlı yönetimle bir süredir yaptığı görüşmelerden sonuç alamayınca, Göztepe’nin teklifini kabul ettiği aktarıldı.

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna’nın çok istediği Atiba’nın birkaç gün içerisinde İzmir ekibiyle masaya oturacağı bildirildi. Beşiktaş’ın maç başı teklifini geri çeviren 35 yaşındaki başarılı futbolcunun, Göztepe’ye 1+1 yıllık imza atması bekleniyor.

194: Beşiktaş’ta 5 sezon forma giyen ve 2 şampiyonluk yaşayan Atiba Hutchinson 194 resmi maçta 9 gol kaydetti. (Milliyet)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI