Atiba taraftara böyle veda etti

Atiba Hutchinson taraftara yaptığı özel konuşmayla Beşiktaş'a veda etti

Beşiktaş ile olan sözleşmesi Konyaspor maçının ardından sona eren Atiba Hutchinson, saha içinde yaptığı konuşmayla siyah-beyazlı taraftarlara veda etti.

Çocuklarıyla birlikte sahaya çıkan Kanadalı orta saha oyuncusu, “Bugün kazanamadığımız için üzgünüz. Sezonun son maçıydı, benim de son maçımdı. Sizleri çok seviyorum. Teşekkür etmem gereken çok insan var. Bu kulübe, herkese minnettarım. Başkanımıza çok minnettarım, bana çok fazla fırsat sundu, destek verdi. Burada 10 sezon geçirdim. Hayatımın en güzel dönemini burada geçirdim. Burası, bu stat, bu şehir benim için çok özel oldu. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bana gösterilen sevgi ve destek için çok teşekkür ederim. Ailem, çocuklarım da burada. Onlara da teşekkür ederim. Sizlere bugün veda ediyorum, sizleri çok seviyorum. En iyisi sizsiniz. Sizleri seviyorum ve sizi takip etmeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

Atiba’nın konuşmasının ardından takım arkadaşları Kanadalı futbolcuyu, omuzlarına havaya attı. Atiba Hutchinson daha sonra ise taraftarlara üçlü çektirdi ve stadyumda tur attı.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI