Atiba'dan flaş açıklama

Atiba Hutchinson sezon sonunda futbolu bırakabileceğinin sinyalini verdi.

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, ülkesinin Fransa Guyanası ile oynayacağı CONCACAF Uluslar Ligi eleme maçın öncesinde geleceğiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Kanada'da yayın yapan Sportsnet adlı televizyon kanalına konuşan 36 yaşındaki futbolcu, bu yaz düzenlenecek Gold Cup sonrası futbolu bırakıp bırakmayacağıyla ilişkin bir soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Evet, kafamda böyle bir şey var. Ancak daha önce de söylediğim gibi şu an sadece futboldan keyif almaya ve meseleye gün gün bakmaya çalışıyorum. Burada bazı ağrılarım oldu ama şu anda kendimi iyi hissediyorum. Önümüzdeki yaz ne olacağını ise hep birlikte göreceğiz.

Umarım Gold Cup'a katılabilir ve şampiyon olabiliriz. Biliyorsunuz, bunu yapabilecek güçteyiz. Elbette futbola böyle veda etmek harika olur ama önümüzde hâlâ zaman var. Bu konu üzerinde biraz daha düşüneceğim."

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI