Atiba'dan önemli açıklamalar

Beşiktaş'ın deneyimli oyuncusu Atiba Hutchinson, beIN Sports'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın deneyimli oyuncusu Atiba Hutchinson, beIN Sports'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Atiba, şöyle konuştu:

"Beşiktaş formasını giymek özel bir duygu. Kulübe ilk geldiğim günden beri kulübün ve taraftarların büyüklüğünü hissetmiştim. Burada 6 yıl çok güzel bir şekilde geçti. Umarım bu şekilde devam eder. Bu kadar uzun kalmayı beklemiyordum. Buraya 2 yıllık imza atmıştım. Dolu dolu 2 sene geçti. Bunun ardından sözleşme uzattım. Bundan dolayı pişmanlık duymadım."

"Dorukhan'ın önünde parlak bir gelecek var"

"Futbola başladığım ilk günden beri çalışkanlığımla öne çıkan bir oyuncuydum. Burada da bu özelliğimle öne çıktım. Buradaki en iyi partnerim soruldu bana. Ben herkesle iyi bir kimya yakaladım. Yanımda kim oynarsa oynasın uyumlu bir şekilde performans gösterdik. Dorukhan genç ve yetenekli. Yanımda kim oynadıysa iyi bir uyum yakaladık. Dorukhan'la olumlu şeyler söyleyebilirim. Takım için önemli bir karakter. Koşullar ne olursa olsun pozitif kalan bir insan. Saha dışında muhteşem bir karakteri var. Önünde çok parlak bir gelecek var."

"Ben kendime iyi bakıyorum ve hareketli kalmaya çalışıyorum. Beslenmeme ve antrenman sonrası ekstra çalışmalarıma dikkat ediyorum. Makine ve ahtapot benzetmeleri hoşuma gidiyor. İkisini de tercih ediyorum. Hayalimdeki hedeflerin çoğunu gerçekleştirdim. Burada ve Danimarka'da şampiyonluklar yaşadım."

"Geldiğim ilk günden beri Fikret Orman'la güzel bir ilişkimiz oldu. Futbolu bıraktıktan sonra burada kalmayı düşünüyorum. Ben burada çok rahatım ve huzurluyum. Çocuklarım burada büyüyor. Bu kesinlikle ihtimal dahilinde. Geçen sezon çok iyiydi. Sezon sonuna doğru kendimi daha iyi hissetmiştim. Fiziksel durumum iyiyse gelecek sezon da futbol oynamak istiyorum. Aksi yönde bir şey olursa başka şeyleri değerlendireceğim. Futbolu Beşiktaş'ta bırakmak isterim. Bu kulüp bana çok şey verdi. Buranın son durak olmasını isterim."

"Larin yetenekli bir oyuncu"

"Larin daha yeni Avrupa'ya geldi. Oyuncuların üzerinde ciddi bir beklenti var. Bence başlangıçta iyiydi ama birkaç maçta gol atamayına beklentiler sizi zor durumda bırakıyor. Biz de bazen takım olarak iyi bir performans gösteremedim. Bence gelişim kaydedebilecek bir oyuncu."

"Abdullah Avcı pas oyununa inanan bir hoca. Takım da hocaya pozitif bir cevap verdi. Bence Beşiktaş için iyi bir tercih. Burası çok büyük bir kulüp. Kaptanlık sorumluluk gerektiriyor, biz de bunun bilincindeyiz."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI