Atış Öncesi Tartışma ve Tepki

Beşiktaş'ın Ankaragücü maçının hemen başında kazandığı penaltıda neler yaşandı? İşte detaylar

Süper Lig'in 35. haftasında oynanan Beşiktaş-Ankaragücü maçına Beşiktaşlı futbolcu Kevin N'Koudou'nun kaçırdığı penaltı ve öncesinde yaşananlar damga vurdu.

Beşiktaş ile Ankaragücü'nün kozlarını paylaştığı Süper Lig'in 35. hafta maçında siyah-beyazlıların kaçırdığı penaltı ve yaşananlar dikkat çekti.

Mücadelenin henüz 3. dakikasında VAR incelemesinin ardından penaltı kazanan Beşiktaş'ta topun başına Kevin N'Koudou geçti.

N'Koudou'nun 5. dakikada kullandığı penaltıda Ankaragücü kalecisi Korcan gole izin vermedi.

LARIN İLE ANLAŞMAZLIK

Kaçan penaltının ardından atış öncesinde yaşananlar ekranlara geldi. Penaltıyı Cyle Larin'in kullanmak istedi ancak N'Koudou topu bırakmadı.

Kevin N'Koudou'nun kaçırdığı penaltı sonrasında siyah-beyazlı taraftarlar da sosyal medyada çok sayıda paylaşımda bulundu.

Topun başına Ghezzal'ın geçmesi gerektiği savunulurken Beşiktaş'ta penaltıcının yanlış belirlendiği yönünde Sergen Yalçın'a da eleştiriler yapıldı.

SON 3 PENALTININ 2'Sİ KAÇTI

Beşiktaş, Süper Lig’de kazandığı son 3 penaltıdan 2’sini değerlendiremedi. Siyah beyazlı takımda, Kayseri maçında Mensah, Ankaragücü karşısında da Nkoudou penaltı kaçıran futbolcular olurken, Kayseri maçında tek golü Nkoudou kaydetmişti. 

17 MAÇ SONRA PENALTI

Kara Kartal, Süper Lig'de 17 maç sonra ilk kez penaltı kazanırken N'Koudou, kaleci Korcan'ı geçemedi.

5 MAÇ SONRA 11'E DÖNDÜ

Beşiktaş'ın genç savunma oyuncusu Rıdvan Yılmaz, 5 maçlık aranın ardından ilk 11'e döndü.

Son olarak 29. haftadaki Gaziantep maçına ilk 11'de çıkan 19 yaşındaki futbolcu, daha sonra oynanan Medipol Başakşehir, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Aytemiz

Alanyaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarında yedek soyunmasına rağmen forma giymedi.

CYLE LARIN YİNE FORVETTE

Beşiktaş'ta forvet oyuncularının yokluğunda siyah-beyazlı takımın golcü oyuncularından Cyle Larin, yine siyah-beyazlı ekibin gol ayağı olarak görev aldı.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın ağırlıklı olarak sol kanatta hücum oynattığı Larin, Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun'un yaşadığı sakatlıklar sonrasında takımda forvet bölgesinde oynayan tek oyuncu olarak kaldı. Cenk Tosun ve Aboubakar'ın oynamadığı Kasımpaşa maçında yine forvette görev yapan Larin, ileri uçta etkili bir oyun ortaya koyamamış ve Beşiktaş karşılaşmayı 1-0 kaybetmişti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI