Avcı formül arıyor

Cumartesi akşamı Sivas deplasmanına çıkacak Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı’yı rüşünceli...

Cumartesi akşamı Sivas deplasmanına çıkacak Beşiktaş’ta teknik direktör Abdullah Avcı’yı rüşünceli... iki gün içinde yeni bir kaleci gelse bile riske girmeyi düşünmeyen Avcı, kaleyi 2001 doğumlu Ersin’e verecek. Hiçbir hazırlık maçında beraber oynamayan Ruiz ile Vida stoperde oynayacak. Douglas ve Rebocho’da kanat bekleri olacak. İyileşen Dorukhan ve Ljajic sahada olacak. Avcı, Medel ile Oğuzhan arasında ön libero seçimi yapacak. Boyd ve Quaresma’ya ileride Güven Yalçın eşlik edecek. 

BEDAVA KURULAN SİVASSPOR KORKU SALIYOR

Cumhuriyet Kupası’nda F.Bahçe karşısına sadece ilk yarıda tarihi farkı kaçıran Sivasspor’un lige fırtına gibi girmeye hazırlanması Avcı’nın bir başka korkusu. İyi bir kadrosu olan Sivasspor hiç para harcamadan, Samassa, Yattabare, Cofie ve Andrade gibi isimleri kadrosuna kattı. Emre Kılınç formda. Geçen sezon yararlanılamayan Vieira da iyileşi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI