Avcı söyleseydi ortalık yıkılırdı

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın gerçekten özel bir kişilik...

Avcı söyleseydi ortalık yıkılırdı

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın gerçekten özel bir kişilik... Birkaç gün önce bir TV kanalına bağlandığında, ‘Futbolcuların durumu nasıl’ diye sorulan soruya, “Vallahi hiçbirinden haberim yok” diye verdiği cevap gerçekten özel bir insan olduğunun en büyük kanıtı. Zaten bu yanıta stüdyodakiler de kahkahalarını tutamadı. Bu görüntüleri ben de izler izlemez aklıma hemen şu geldi. Bu cevabı Abdullah Avcı’nın verdiğini düşünün. Bence ortalık yıkılırdı ve büyük tepki alırdı. ‘Baksanıza adamın futbolcularından haberi yok, takımı kime teslim etmişiz ya da ben dememiş miydim’ gibi bir sürü eleştiri alırdı Avcı.

Profesyonel bakarsak eleştirilmelidir

Oysa Sergen Yalçın’ın bu söylemi görsel-işitsel ve yazılı basında o kadar sempatik karşılandı ki inanılır gibi değil. Tabi ki böyle karşılanmasının tek sebebi bunu söyleyenin Sergen Yalçın olması. Öyle popüler ve öyle özel bir kişilik ki kredisinin ne kadar yüksek olduğunun en büyük göstergesidir bu pozitif bakış. Zaten bu rüzgar getirmedi mi Beşiktaş’a Sergen Yalçın’ı... Ama olaya profesyonel baktığımızda böyle bir söylem eleştirilmelidir.

Söylem ve eylemlerde daha hassas olunmalı

Evet olağanüstü bir dönem yaşıyoruz ama futbolun tüm paydaşlarında önemli bir aktör olarak teknik adamlar da söylemlerinde ve eylemlerinde daha hassas olmalı diye düşünüyorum. Bugün telekonferans ile antrenman yaptıran teknik adamları en azından motivasyonu diri tutma çabası olarak görüyorum ve saygı duyuyorum. Özetle aynı geminin içindeyiz ve futbolsuz günlerde futbolun değerini daha iyi anladık. Şimdilik özlemle o günlerin bir an evvel geri gelmesini bekliyoruz...

Volkan Babacan en doğru aday

Beşiktaş, Karius sonrası kaleyi kim alır sorusunun cevabını bulmaya çalışıyor. Volkan Babacan’ın en güçlü aday olarak öne çıktığını görüyorum. Benim kişisel görüşüm olabilecek en doğru isim. Son 6 yıldır Başakşehir’de ve son iki sezonu bir kenara koyarsak performans muhteşem. 4 sezon Başakşehir formasıyla tüm maçlarda oynadı ve Milli Takım’a kadar yükseldi. Yaşadığı bir olay ve kulüp tarafından açıklanmasa da formayı Mert Günok’a kaptırmasına neden oldu. Mert de yüksek performansıyla bir daha formayı Volkan’a vermedi. Şu bir gerçek ki Volkan gibi kaliteli bir ismin bu yaşta artık yedek beklemesi değil oynaması lazım. Tabii ki kendi kulübündeki ortam ve Mert’in olası bir transferle ayrılması ne ifade eder onun için bilemeyiz. Ama tecrübesiyle, hava toplarındaki hakimiyetiyle, Süper Lig’deki maç sayısıyla Beşiktaş için bana göre biçilmiş kaftan diyebilirim...

TUNÇ KAYACI - Fanatik 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI