Avcı'nın yeni gözdesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın yıldızı mısırlı yıldız; Elneny...

Elneny, Ankaragücü, Galatasaray, Antalyaspor ve Denizlispor maçlarında ortaya koyduğu başarılı performansla Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın vazgeçilmezleri arasına girdi.

Beşiktaş'ta Muhammed Elneny fırtınası. Beşiktaş'ta 3-2 kaybedilen Gaziantep FK maçında kırmızı kart gördüğü için ağır eleştiriler alan Mısırlı orta saha oyuncusu, son 4 karşılaşmadaki performansıyla takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olacağını gösterdi.

3 maçlık cezasının ardından A.Gücü maçıyla ilk 11'de dönen Elneny, G.Saray, Antalya ve Denizli'ye karşı orta sahada Atiba ile kusursuza yakın bir oyun çıkarıp, "Elneny varsa sorun yok" dedirtti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın zorunlu olmadıktan sonra Atiba-Elneny ikilisini bozmayacağı öğrenildi.

Mısırlı futbolcu, Denlizspor maçı sonrasında "Sezon sonunda göreceğiz. Ben şu anda her şeyimle Beşiktaş'tayım. Beşiktaş'ta başarılı olduktan sonra ne olacağını göreceğiz" şeklinde açıklama yaptı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI