Avusturya'da Orhan Ak gerginliği (Video)

beşiktaş'ın Avusturya kampı Orhan Ak gerginliğiyle başladı.

Orhan Ak'a protesto sonrası korumadan şok yanıt! 'İstemiyorsan başka yere git'

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında kamp yapmak üzere Avusturya'ya gitti. Havalimanından inen kafileyi karşılayan taraftarlar arasında yer alan bir kadın, yardımcı antrenör Orhan Ak için 'Onu istemiyoruz' deyince korumalardan biri kadını uzaklaştırmak isterken Beşiktaş taraftarı kadına 'İstemiyorsan başka yere git, hadi yürü' dedi.

Beşiktaş, Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla 2 saat 15 dakikalık yolculuğun ardından Salzburg W.A Mozart Havaalanı'na indi. Kafile pasaport kontrolünün ardından 1.5 saatlik kara yolu ile kamp yapacağı Saalfelden kasabasına hareket etti. Beşiktaş'ta yöneticiler Umut Güner ve Ahmet Kavalcı da takımla beraber Salzburg'a geldi.

Beşiktaş'ı havaalanında karşılayan az sayıdaki taraftar futbolcuları tezahüratlarla karşılarken, en büyük ilgiyi Ricardo Quaresma, Burak Yılmaz ve Abdullah Avcı'ya gösterdi.

ORHAN AK'A TEPKİ

Bu arada bir kadın taraftar, havalimanından çıkıp otobüse binmek üzere olan yardımcı antrenör Orhan Ak'a tepki gösterdi. Tepkiyi fark eden güvenlik görevlileri de kadın taraftarı uyararak otobüsten uzaklaştırdı. Korumalardan biri, kadın taraftara 'İstemiyorsan başka yere git, hadi yürü' şeklinde yanıt verdi.

İşte o anlar; 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI