Axel Tuanzebe Kararını Verdi

Manchester United'da şans bulmakta zorlanan ve Beşiktaş 'ın da kiralamak istediği iddiaları ortaya atılan Axel Tuanzebe, takımdan ayrılmaya niyeti yok.

Beşiktaş'ın da transfer listesinde olduğu belirtilen Manchester United'ın savunmacısı Axel Tuanzebe, takımda kalıp forma adına mücadele etmek istediğini belirterek yurt dışından gelen teklifleri değerlendirmeye almayacağını açıkladı. 

Manchester United'da şans bulmakta zorlanan ve Beşiktaş 'ın da kiralamak istediği iddiaları ortaya atılan Axel Tuanzebe, takımdan ayrılmaya niyeti yok.  

Daily Star'ın haberine göre 22 yaşındaki savunmacı, takımda kalıp forma mücadelesi vermek istiyor ki bu nedenle yurt dışından gelen teklifleri de reddetmiş durumda. 

Tuanzebe, 2018-19 sezonunu Aston Villa'da kiralık geçirdikten sonra bu sezon Premier Lig'de 5, UEFA Avrupa Ligi'nde 3 kez Manchester United forması giyebilmişti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI