Aziz Yıldırım'dan, Beşiktaş Yönetimi'ne Mourinho göndermesi

Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı ve yeni başkan adayı Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın Jose Mourinho açıklamasına sert tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım'dan Beşiktaş'a Mourinho Göndermesi: "Yalan Konuşuyorlar!"

Fenerbahçe Kulübü Eski Başkanı ve yeni başkan adayı Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ın Jose Mourinho açıklamasına sert tepki gösterdi. Ülker Stadı'nın karşısında açılan seçim irtibat ofisinde konuşan Yıldırım, Beşiktaş'ın Mourinho ile anlaştığı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

"Beşiktaş 7 Milyona Anlaştık Diyormuş, Üstüne 5'te Ben Vereyim"

Aziz Yıldırım, Beşiktaş'ı asılsız iddialarda bulunmakla suçladı. Yıldırım, "Beşiktaş 7 milyona anlaştık diyormuş, üstüne 5'te ben vereyim, 12'ye anlaşsınlar getirsinler. Yalan konuşuyorlar. Bazı insanların tetikçiliğini yapmaya kalkışıyorlar. Beşiktaş'a yakışmıyor. Ben Aziz Yıldırım olarak Süleyman Seba ile başkanlık yaptım, bu değeri iyi düşünsünler, iyi taşısınlar." ifadelerini kullandı.

"7 Milyona Gelecekse Biz Çekilelim"

Yıldırım, Mourinho ile görüştüklerini ve Beşiktaş'ın böyle bir anlaşma yapmadığını söyledi. "Hasan Arat'a da söyleyeyim, bu tip konuşmalardan vazgeçsinler. 7 milyona gelecekse biz çekilelim. Beşiktaş'ın böyle bir gücü yok, ayıp. Birbirimize saygılı olacağız. Mourinho'ya söyleriz anlaşıyormuşsun deriz biz çekiliriz. İstanbul'a reklam çekimi için geldiğinde Beşiktaş'tan 2 kişi geldi bana dedi. Onlarla spor üzerine sohbet ettik dedi. Böyle bir konuşmamız olmadı." şeklinde konuştu.

"2018'den Bu Yana Hiçbir Şey Yapılmadı"

Yıldırım, Fenerbahçe'de 2018'den bu yana herhangi bir olumlu gelişme yaşanmadığını dile getirdi. "2018'den bu yana hiçbir şey yapılmadı, bir tane çivi bile çakmadılar. Boya badana bile yapılmadı. Herkes şikayet ediyor. 2018'de planlarımız neyse onları uygulayacağız. Biz 20 sene Galatasaray'a yenilmedik, yenerken de 4-0, 6-0 gibi neticeler aldık. Galatasaray'a karşı bir üstünlüğümüz vardı, son dönemlerde bunu biraz kaybettik. İçeride yenildik, 20 sene serimiz bitti. Bu maç gittik yendik ve çocuklar mutlu oldu. Okullarına formayla gittiler, gururla taşıdılar. Galatasaray'ı biz her zaman yeneriz, bizim takım güçlü bir takım." dedi.

"Kazanalım Ben Adaylıktan Çekileyim"

Yeni haftada bir toplantı yapacağını belirten Yıldırım, vaatlerini detaylı şekilde anlatacağını söyledi. "Pazartesiden sonra yapacağım toplantıda şampiyonluğu neden kaybettiğimizi detaylı şekilde anlatacağım. Dış güçler, yan etkenler bunları bırakacak. Şampiyonluğu inşallah kazanırız. Kazanalım ben adaylıktan çekileyim, benim adaylığım önemli değil. Fenerbahçe mutlu olsun. Konyaspor-Galatasaray maçında beraberlik ikisine de yarıyor. İnşallah Konya iyi bir maç çıkarır, yener diyelim ama ne olur göreceğiz." ifadelerini kullandı.

1959 Öncesi Şampiyonluklar Açıklaması

Aziz Yıldırım, 1959 öncesi şampiyonluklar konusundaki bir soruya ise "Bizim şampiyonlukların zamanı belli mi belli. Notere gideceğiz bunları tasdik ettireceğiz. Sonra gerekirse federasyona göndereceğiz. Gerisini federasyon düşünsün." yanıtını verdi.

"Federasyon Seçiminde İşin İçinde Olacağız"

Yıldırım, federasyon seçimlerinde aktif rol alacaklarını belirtti. "Federasyon seçiminde işin içinde olacağız. Beni bir başkan adayı aradı. Kendisine şu tavsiyede bulundum. Yapacağın yönetim kurulunda 3 büyüklerden 2-3 adam alma olmamalı. Değerli insanlar tarafsız davranabilecek insanları alın bu sorunları ortadan kaldırın dedim. Federasyon önce tarafsız olmalı, bunun oluşturulması lazım." dedi.

"Bu 6 Sene Kayıp"

Yıldırım, Fenerbahçe Beko'ya THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde başarılar dileyerek, "Her şey yanlış, kurumsallaştı mı kulüp? 2018'e döneceğiz. Bu 6 sene kayıp. İlerlememiz lazım. İsmail Kartal'ı kim Fenerbahçe'nin antrenörü yaptı. İnşallah şampiyon oluruz, ona göre de konuşuruz. Benim açıklamamdan sonra Mourinho ile çalışan oyuncular da derbide etkilenmiştir. Yeni birisi gelecek olursa olumlu yönde daha farklı şekilde oynamış olabilirler. Bir katkı olmuştur." diyerek sözlerini tamamladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI