Babel gidecek, onlar gelecek

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler

Sessiz sedasız transfer operasyonunu yürüten Beşiktaş’ta gözler yeni gelecek oyunculara çevrilirken, dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, uzun zamandır Ryan Babel’in transferi için Flamengo ile görüşen Kara Kartal, kıran kırana geçen pazarlıklar sonucunda Brezilya ekibi ile 8 milyon Euro (45 milyon TL) karşılığında el sıkıştı. Flamengo, Hollandalı yıldızla da yıllık 4 milyon Euro’ya (22 milyon TL) anlaştı. Transferin önümüzdeki günlerde resmen açıklanması beklenirken, Babel’den gelecek bu para transferde kullanılacak.

Bu durum üzerine Siyah-Beyazlı yönetim takviye için gaza bastı. 10 numara arayışında olan Kara Kartal, geçen sezonun devre arasında Galatasaray’dan, İngiliz ekibi Stoke City’e giden Badou Ndiaye için devreye girdi. Sarı- Kırmızılılar’ın tekrardan kiralamak istediği Senegalli yıldız için Beşiktaş, Ada ekibinin kapısını çaldı. 27 yaşındaki oyuncu için Stoke ile yapılan kiralama görüşmelerinin olumlu geçtiği öğrenildi.

Carvahal devrede

Mutlaka forvet hattına da takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Gignac, Benteke ve Mitroglou gibi isimlerle temaslarını sürdürürken, en ciddi girişimlerini ise Wilfired Bony için yapıyor. İngiliz ekibinden ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fildişili futbolcu için devreye eski Beşiktaş teknik direktörü Carlos Carvahal girdi. Geçen sezon Swansea’yı çalıştıran Portekizli teknik adam, eski öğrencisine Kara Kartal hakkında sürekli olumlu referanslar veriyor.

Beraber dönecekler

Hem Ndiaye hem de Bony’nin kiralanması konusunda büyük aşama kaydeden Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman, önümüzdeki hafta bu iki yıldızın transferini bitirmek adına İngiltere’ye gidecek. Siyah- Beyazlılar’ın patronu, İstanbul’a dönerken iki futbolcuyu da yanında getirmeyi planlıyor.  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI