Balık baştan kokar!

''Sayın Abdullah Avcı.. Beşiktaş'taki göreviniz hayırlı olsun.. Ancak birşey hatırlatmakta fayda var. Artık bir takım projeler doğrultusunda kurulmuş, medya desteğiyle sempatik gösterilen, himaye edilen bir takımda değilsiniz...'' kartalhaber yazarı Aslıhan Elif Gürbüz yazdı

BALIK BAŞTAN KOKAR!

Balık baştan kokar dedikleri tam olarak bu olsa gerek..

Bir gece önce Abdülkadir Bey'in göz göre göre Galatasaray'ı himaye edişi, bir gece sonra Mustafa Bey'in Beşiktaş'ın penaltılarını yiyerek, oyunu Beşiktaş aleyhine keserek katledişi.. Alışılagelen görüntüler aslında ancak bunu kanıksamak, o iğrenç kokuyu almıyor gibi davranmak çok acı.. Varsa gönlünüzde yatan bir ASLAN söyleyin de dilimizde tüy, kalemimizde mürekkep bitmesin Sayın TFF..!

Balık baştan kokar dedik ya...

Beşiktaş da ilk maçtan kokmuş oldu böylece.

"Şartlar oluşmazsa transfer yapmayız!"

"Lig başladı diye transfer yapacak değiliz, daha süremiz var!" diyen Sayın yönetim, kaç sezon daha sayenizde heba olacak merak içindeyiz?

Kampa yetişmeyen transferlerin uyum süreci kaç hafta olmalı?

Mevcut kadroyla devam ederiz diyebilmek için mevcut bir kadro gerekmez mi? 

Beşiktaş ya veteran ya da ayakları titreyen tecrübesiz gençler uçlarında varlığını sürdürmek zorunda mıdır?

Yıllardır yaşanan ancak sizin pırlanta olarak gördüğünüz hakem katliamlarına dur demek yönetimin görevi değil midir?

Merak ediyorum da ne zaman sorumluluk alacaksınız?

Sayın Abdullah Avcı.. Beşiktaş'taki göreviniz hayırlı olsun.. Ancak birşey hatırlatmakta fayda var. Artık bir takım projeler doğrultusunda kurulmuş, medya desteğiyle sempatik gösterilen, himaye edilen bir takımda değilsiniz. Hayalinizde yarattığınız futbolu bir kenara bırakıp işi ciddiye almalısınız. Aksi taktirde sizde bilirsiniz ki kimler gelde, kimler geçti...


ASLIHAN ELİF GÜRBÜZ

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI