Balotelli Beşiktaş İçin Yaptı Yapacağını

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Beşiktaş, golcü transferinde; Nikola Kalinic ile her konuda anlaşmaya varmadan Balotelli ile ilgilenmişti. İtalyan golcünün transfer görüşmelerinde konuşulan detaylar ortaya çıkıyor. 

Beşiktaş’ta Şampiyonlar Ligi 2.Eleme maçında PAOK’a karşı elendikten sonra transfere hız verildi.  Tüm sezonu Cyle Larin, Umut Nayir ve Güven Yalçın ile geçirmek istemeyen Beşiktaş; golcü transferi için çalışmalarına hız verdi.

Bir süredir Atletico Madrid'li Nikola Kalinic ile temas halinde olan siyah-beyazlılar, bu transferi bitirme noktasına geldiğini ortaya çıkmıştı. Ancak Hırvat santrfordan önce siyah-beyazlıların listesinde başka bir isim vardı.

SERGEN YALÇIN DA TRANSFERİ AÇIKLADI!

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın da geçtiğimiz hafta açıkladığı Mario Balotelli transferinde ilginç bir detay ortaya çıktı. Beşiktaşlı yetkililerin, İtalyan golcü ile her konuda anlaştığı ve zorlu şartları da kabul ettiği herkes tarafından biliniyordu.

GEÇ ÖDEMELERİ KABUL ETTİ

Asist Analiz'den Kartal Yiğit'in haberine göre Beşiktaşlı yöneticiler, Balotelli’ye “Ekonomik sıkıntılar var. Ödemelerde gecikmeler, aksamalar yaşanabilir” demesine rağmen İtalyan oyuncu; Beşiktaş’a gelmek için her şartı kabul etti. Beşiktaş'a imza atmak için adeta can atan 30 yaşındaki santrfor, henüz bir takımla anlaşmış değil.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI