Balotelli: Beşiktaş İnanılmazdı...

Adana Demirspor'un olay futbolcusu Mario Balotelli, kulübe transferi ve birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Balotelli'nin açıklamaları...

Adana Demirspor'un olay futbolcusu Mario Balotelli, kulübe transferi ve birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Balotelli'nin açıklamaları... 

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da forma giyen Mario Balotelli, kulübe transferi, Adana'daki hayatı, Türk futbolu, Jose Mourinho, Okaka ve FIFA yetenekleri gibi birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

"Sakin bir hayat yaşıyoruz"

beIN Sports'a konuşan İtalyan yıldız, "İdmanları yapıyoruz, bütün gün burada kız arkadaşımla beraber takılıyoruz. Kendisi yemek yaptığı için pek dışarı çıkmıyoruz. Sakin bir hayat yaşıyoruz. 

İtalya Milli Takımı hakkında

İtalya Milli Takımı maçını seyretmedim ama sıkı bir şekilde takip etmeye çalışıyorum. Bazen çok fazla beklenti içinde oluyoruz. İtalya'dan bahsettiğiniz zaman beklentiler hep yüksek. Ama bu futbolcu grubunun beklentileri karşılayacağını düşünüyorum, play-off'a kaldık. Eminim bu durumdan çıkmasını bilecekler. Maalesef futbolda öyle anlar oluyor ki, öyle anlar oluyor ki çok zorlandığınız dönemler olabiliyor. Eminim ki bir dahaki maçlarda istediğimiz yerlere geleceğiz ve Dünya Kupası'na katılabiliriz.

"Türk futbolu dışarıdan bakıldığı kadar kolay değilmiş"

Türkiye'ye yavaş yavaş alışmaya başladığımı düşünüyorum. Türk futbolu dışarıdan bakıldığı kadar kolay değilmiş. Fransız ve İtalyan futbolunda çok farklı futbol yapısına , çok fazla fiziksel ve çok fazla mücadele etmen gereken futbol yapısına sahip. Yavaş yavaş alışınca kendi kaliteni de gösterebiliyorsun. Ben artık toparladığımı düşünüyorum. Umarım daha güzel olur.

"Montella ile muazzam bir ilişkiye sahibiz"

Montella ile muazzam bir ilişkiye sahibiz. Saygı çerçevesinden hiçbir zaman çıkmadığımız, hem yaşı biraz daha genç hem de eskiden büyük bir futbolcuydu. Böyle bir hocaya sahip olduğunda seni hızlı şekilde anlayabiliyor ve hepimizi iyi yönden etkileyebiliyor.

"Okaka ile ilişkimiz çok iyi"

Adana Demirspor'un ligi nerede bitireceğini sezon bitince size söylerim. Okaka ile ilişkimiz iyi, eskiden daha çok sık görüşürdük. Son yendikleri maçta görüştük, tekrardan görüşmek her zaman iyi olur. İlişkimiz çok iyi. 

"Ben hiçbir zaman kaybetmeyi sevmiyorum"

FIFA ve Play Station konuşmayacağız. Ben hiçbir zaman kaybetmeyi sevmiyorum. Şu anda gülüyorsun ama bıyık altında ağlıyorsun. 

Adana Demirspor'a transferi

İstanbul'daki toplantıda ikna oldum Adana Demirspor'a gelmeye. Çünk başkanımızla tanışma fırsatımız oldu, sonra sportif direktöümüz Gökhan Göktürk'le tanışma fırsatımız oldu. Orada ne kadar net insan olduklarını görünce çok kolay şekilde ikna oldum. Projeden bahsettiler ve o projenin ne kadar güzel olduğunu düşündüm ve buraya gelmek istedim.

"Türkiye hakkında bilgim yoktu"

Ben buraya birkaç yıl önce izinli olduğum günlerde buraya gelmiştim daha önce, hiçbir araştırma yapmamıştım. Galatasaray ve Beşiktaş'ta oynamış bazı oyuncuları tanıdığım için, onlara hiç sormadım da aslında. Onların burada olduklarını görünce onlar benimle irtibata geçtiler. Genel olarak hiçbir bilgim yoktu Türkiye ile alakalı.

Adana'da beni en çok şaşırtan şey FIFA oynamayı bilmeyen ve röportaja gelen muhabirler.

Futbolu bıraktıktan sonra ne yapacak?

Futbolu bıraktıktan sonra kesinlikle birkaç seneyi izinli olarak geçirmek istiyorum. Ailemle ve kız arkadaşımın yanında. Sonrasında bu sporla ilgili bir şeyler yapmak istiyorum ama şu anda kestiremiyorum. 

Beşiktaş maçı hakkında

Beşiktaş'a karşı oynadığımız maçın sonrasındaki soyunma odasına girdiğimizde takım arkadaşlarımın mutluluğu inanılmazdı.

"Mourinho ile muazzam bir illişkim var"

Adana'ya gelmeden önce Jose Mourinho ile bir kere konuşmuştum. Arada sırada görüşürüz ama kendisiyle muazzam bir ilişkim var. 

"Yapılan iyiliklerden bahsetmeyi sevmiyorum"

Yapılan iyiliklerden bahsetmeyi (Afrika'daki açtırdığı su kuyuları ve yardımları) sevmiyorum, hatta bahsedenlerden de pek haz etmem. O yüzden bu işi yaptığınız zaman sponsora ihtiyacınız olmaz. Çünkü kalben yapıyorsunuzdur. Yiyecek ve içecekten bahsediyorsunuz, yani herkesin ulaşımı olması gerekiyor. Bu konuda kimsenin eksik olmaması gerekiyor. Ben bu tür işleri yapınca gizli tutmaya çalışıyorum. O çocukların ve ailelerin mutluluğu paha biçilemez.

"Hayalim Dünya Kupası'nı kazanmak"

Bütün çocukların rüyası gii benim de hayalim Dünya Kupası'nı kazanmak.

"Taraftarlar arkamızda olsunlar"

Aslında bizim stadın full olmasını isterim. Taraftarlarımız ne kadar çok ses çıkarabilirlerse çıkarsınlar, çünkü onların gücü hep bize geçiyor. O yüzden hep arkamızda olsunlar" dedi. 

En iyi 11'i:
"Buffon, Maicon, Marcelo, Sergio Ramos, Thiago Silva, Pirlo, Gattuso, Gerrard, Messi, Cristiano Ronaldo, Ronaldo"

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI