Balotelli Çılgınlığı

Beşiktaş'ın Balotelli ile görüşmelerinde aşama kaydetmesi büyük yankı uyandırdı.

Beşiktaş İtalyan yıldız Balotelli bombasıyla transfer piyasasına damga vurdu. Siyah-beyazlılar, dünyaca ünlü golcü ile el sıkıştı. İtalyan futbolcunun, küme düşen kulübünden bonservisini bedelsiz olarak alma hakkı bu transferin de önünü açtı

Sabah'tan Uğur Cem'in haberine göre, Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın boşluğunu doldurmak için gündeme damga vuracak bir yıldızın peşinde… Brescia forması giyen ve takımının küme düşmesi sonrasında bonservisini bedava alma hakkı olan Balotelli ile siyah-beyazlılar son aşamaya geldi. İtalyan ekibinden 1.5 milyon Euro garanti ücret alan ve bonusları bulunan oyuncu için yıllık 1.2 milyon Euro'dan 2 sezon için teklif yapıldı. 
Kariyerinde Inter, M.City, Liverpool ve Milan formalarını da giyen Balotelli, son olarak Brescia'da şans bulmuştu. Kulübünden ayrılmayı kafasına koyan yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nin de etkisiyle Beşiktaş'ta forma giymek istiyor. Siyah-beyazlı taraftarlar, sosyal medyadan İtalyan golcüyü mesaj yağmuruna tuttu. Taraftarlar, İtalyan golcünün Beşiktaş'ta kendisini bulacağına inanıyor. 
Inter ile 3, Manchester City ile de 1 lig şampiyonluğu kazanan Balotelli, 2009- 10'da Inter'de Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI