Balotelli'nin Menajerinden Net Açıklama

Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, Balotelli'nin transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Menajer Mino Raiola, Mario Balotelli'nin transferiyle ilgili konuştu. 

İtalya'nın Brescia ile yollarının ayrılması sonrası, Mario Balotelli'nin hangi takımla anlaşacağı merak konusu...  Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın vetosuna rağmen Beşiktaş'ın transfer gündeminde de yer aldığı iddia ünlü futbolcu ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Menajer Mino Raiola, yaptığı açıklamada; "Mario Balotelli  birçok kulübün istediği bir futbolcu. Balotelli, şu anda en iyi İtalyan forvetlerden birisi ve onun transferi için her zaman bir çözüm bulabiliriz. Onun takım bulamaması gibi sorun olmadığını düşünüyorum. Ve onun bu sezon da Avrupa'da kalabileceğini söyleyebilirim. 

İtalyan spor medyası Balotelli için Beşiktaş ve MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'nin devrede olduğunu vurguladı. Geçen sezonu Seria A ekiplerinden Brescia'da geçiren Balotelli toplam 19 maçta 5 gol kaydetti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI