Bas Parayı Getir Çifte Kupayı!

Beşiktaş Yönetimi'nin sol aldığı karar yine pes dedirtti.

Beşiktaş Yönetimi'nin sol aldığı karar yine 'pes' dedirtti. Yönetim Kurulu üyeleri çifte kupalarla dernek ve taraftar gruplarının gecelerinde boy gösterirken ilginç bir detay ortaya çıktı. 

Şampiyonluk kupalarının yola çıkamadan önce ilginç bir gelenek başladığı ortaya çıktı. Kulüp yetkililerinin kupaların gideceği şehirlerdeki dernek ve taraftar temsilcilerini arayarak kulübün hesabına 3.200 TL. yatırılması istediği belirtildi. İddaya göre, eğer ücret yatırılmazsa yöneticilere kupaları kutlamalara götürülmesini izin verilmiyor. 

Bu durum; dernek başkanlarını ve kongre üyelerini rahatsız ederken, "İşin parasında değiliz ama bu yapılan uygulama halkın takımı Beşiktaş'a yakışmıyor. Ne yani parası olmayan dernek kupaları göremeyecek  mi? Beşiktaş'ı temsil eden kişiler bizi para yatırmamız konusunda sıkıştırıyor, para yoksa kupa da yok diyorlar" serzenişinde bulundular. 

Kartalhaber.com 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI