Başkan Çebi'yi Kızdıracak Ayrıntı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş'la sözleşme yenilmesinin ardından yakın dostları menajer Hakan Korkmaz ve Serhat Mert'le yemekte buluştu.

Kartalhaber'in dikkatinden kaçmayan detay... Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş'la sözleşme yenilemesinin ardından yakın dostları menajer Hakan Korkmaz ve kongre üyesi Serhat Mert'le yemekte buluştu. 

Hakan Korkmaz; Sergen Yalçın ve Serhat Mert 'in bulunduğu bu yemeğin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın en önünde yer alan Serhat Mert'in telefonundaki whatsup mesajlaşması Kartalhaber'in dikkatinden kaçmadı. 

Serhat Mert'in mesajlaştığı kişi Beşiktaş Futbol AŞ. İcra Kurulu üyesi Cenk Sümer'di. Başkan Çebi'nin sağ kolu olarak bilinen Sümer mesajında; Serhat Mert'e 'Başkan gitti mi?' sorusunu soruyor. Sümer, Serhat Mert'in 'Gitti' yanıtının ardından 'Geliyorum o zaman' yanıtını veriyor. 

Çebi'nin sağ kolu, Beşiktaş Kulübü çalışanı Cenk Sümer'in Beşiktaş başkanından gizli iş çevirdiğini vurgulayan taraftarlar bu fotoğrafta ilgili birçok yorumda bulundu. Bu dikkat çekici ayrıntının Başkan Ahmet Nur Çebi'yi kızdıracağı belirtildi. taraftarlar Cenk Sümer'i istifaya davet ederken, Sergen Yalçın'ın yeni sezonda Sümer'i futbolun başına getireceği iddia edildi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI