Basketbol Şubesi Kapıya Kilit Vurmuş, Kimsenin Haberi Yok!

Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden Hasan Bozkurter, Siyah-Beyazlı kulübün basketbol şubesinde yaşanan gelişmelere sert tepki gösterdi.

Beşiktaş Basketbol eski Koordinatörü Hasan Bozkurter'den çarpıcı açıklamalar  geldi. Beşiktaş basketbol şubesi kapıya kiliti vurmuş kimsenin haberi yok! 

Hasan Bozkurter basketbol takımındaki boykotu ve şubenin genel durumunu Kartalhaber'e değerlendirdi.  

İşte Bozkurter'in sitemize yaptığı açıklama; ''Geçen sezon Ufuk Sarıca'nın göreve gelmesiyle büyük çıkış yakalayan basketbol şubesi çok kötü yönetiliyor. Türkiye’nin en iyi teknik adamını takımın başına getirdik ama ne yazık ki şubenin başına kimseyi getirmedik. Bu iş bir ekip işidir. İş sadece oyuncu , hoca ile olmaz , yönetim ve idarecilik de çok önemlidir. 2 senedir şubenin başında ne bir yönetici var ne de seyirci desteği. Organizasyon sıfır. Takıma ilgi alaka sıfır. Basketbol şube sorumlusu ve yönetici maça gelmiyor böyle birşey ne duyulmuş ne de görülmüştür. Şimdi ne duyuyoruz; 3 aydır parasını alamayan oyuncular Play Off'lar öncesi antrenmana çıkmıyor. Gerçekten çok yazık. Geçen sezon Kulübün başkanı soyunma odasına girip prim sözü veriyor ve hala ödenmiyor. Bu sezon şube başkanı soyunma odasına giriyor prim sözü veriyor hala ödenmiyor. Veremeyeceğin sözü oyuncuya söylersen oyuncunun sana ne güveni kalır ne de saygısı! Sonra gün gelir oyuncuyu antrenmana çıkartamazsın. Beşiktaş'ta maaşlarda gecikme olmuştur ama oyuncunun her zaman yöneticiye saygısı ve güveni olmuştur antrenmana çıkmamak diye birşey olmamıştır. Sen tutamayacağın sözü söylersen, oyuncuya doğruları söylemezsem bugünde oyuncu antrenmana çıkmaz. 
Buradan Fikret orman sesleniyorum basketbol şubesine talibim. Beşiktaş’a yakışır bir şekilde yönetmezsem, Akatlar'ı her maç doldurmazsam, Ufuk hocayla takımı şampiyon yapmazsam; Beşiktaş semtine bir daha adım atmam.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI