Basketbolda Skandal

Play Off çeyrek finalinde Banvit’e elenen ve sezonu kapatan Beşiktaş Sompo Japan erkek basketbol takımında Cihat Kumuşoğlu büyük bir skandala imza attı.

Play Off çeyrek finalinde Banvit’e elenen ve sezonu kapatan Beşiktaş Sompo Japan erkek basketbol takımında Cihat Kumuşoğlu büyük bir skandala imza attı. Geçiken maaş ödemelerinin 3 ayı bulması ve bunun üzerine takıma iki kez ödeme sözü veren Şube sorumlusu Cihat Kumuşoğlu , Banvit serisinden öncesi basketbolculara " İsteyen ihtar çeksin  paranızı öyle alırsınız" dediği öğrenildi.  Play off maçından önce antrenmanlara çıkmayan oyunculara konuşma yapan şube sorumlusu Kumuşoğlu'nun,  “kulüpte para yok şu an , Ekonomik dalgalanma ortada paranızı bir şekilde alırsınız, nasıl alacağınızı menajerleriniz biliyor” diye konuşma yaptığı iddia edildi. Bu konuşma üzerine oyuncular Beşiktaş Kulübü'ne ihtar çekip alacaklarını tahsil etmeye başladılar.

Gelişmeler kartalhaber.com'da... 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI