Basketbolda Yeni Transfer Krizi

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımında yeni transfer harekatı takımda krize neden oldu.

Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımında yeni transfer harekatı takımda krize neden oldu. 

Juan palacios'un geçtiğimiz hafta sakatlanması ve 3 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle Siyah-beyazlı takımın koçu Ufuk Sarıca yönetimden uzun oyuncu transferi istedi.

Kulislere göre Başkan Fikret Orman bu transfere sıcak bakmamasına rağmen onay verdi.

Yeni transfer kararı takımdaki diğer oyuncular ayaklandı. Basketbolcular “2 aydır maaş alamıyoruz geçen sezondan Başkanın bu sezondan Cihat Kumuşoğlu nun söz verdiği primler ödenmemişken yeni transfere neden para harcanıyor” diyerek isyan ettiler.

Oyuncuların teknik kadroya "Biz üstümüze düşeni yapıyoruz her kulvarda başarılıyız ama bize söz verenlerde üstüne düşeni yapsınlar' serzenişinde bulundukları öğrenildi. 

Şampiyonlar Ligi'nde Nanterre 92  ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaşlı basketbolcuların yaşanan bu gelişmenin ardından moralsiz bir şekilde Paris’e gittiği öğrenildi.

Gelişmeler Kartalhaber.com'da... 

Kartalhaber özel not: Haberi yalanlamak için göstermelik tatlı alıp takım fotoğrafı ile bir haber bekliyoruz!!! 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI