Basketboldan futbola ziyaret

Beşiktaş Basketbol Yöneticileri, Nevzat demir Tesislerini Ziyaret Etti

Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımı Genel Menajeri Nedim Yücel ve Başantrenör Dusan Alimpijevic, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe’yi ziyaret etti. Ziyarete, Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Çağlayan Tuğal da katıldı.

Kutlama ve Başarılar Dileme

Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklamada, Nedim Yücel ile Dusan Alimpijevic'in, Ziraat Türkiye Kupası’nda finale yükselme başarısı gösteren takımı kutlayıp final müsabakasında takıma başarılar diledikleri belirtildi. Ayrıca, Serdar Topraktepe'nin de Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımı'na Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off maçlarında başarılar dilediği ifade edildi.

Bu tür içten ve destekleyici ziyaretler, takımın moralini yükseltmekte ve birlik beraberlik duygusunu pekiştirmekte önemli bir rol oynamaktadır. Beşiktaş camiası, takımlarına olan desteğini her platformda göstermeye devam ediyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI