Batshuayi'nin Yerine O Geliyor

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi...

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş'ta Batshuayi'nin yerine düşünülen isimlerden biri olan Lys Mousset'in ilginç istatistiği dikkat çekti. Siyah-beyazlılarda, Batshuayi hava toplarında hakim olmadığı için eleştirilirken yerine yazılan Fransız forvetin o istatistiği şaşırttı. İşte detaylar...

Bu arada Batshuayi'nin kiralık olması, Kenan'ın bekleneni verememesi, Larin'in de sezon sonu bitecek olan sözleşmesi nedeniyle forvet takviyesi düşünen Beşiktaş için yeni bir isim gündeme düştü. Siyah-Beyazlıların, İngiltere Championship ekibi Sheffield United'da forma giyen Fransız forvet Lys Mousset'i istediği iddia edildi.

Yönetimin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 25 yaşındaki futbolcu için zemin yokladığı kaydedildi.

2016-17 yılında Bournemouth'a katıldığı günden bu yana 106 maçta 3 bin 46 dakikada sadece 12 gol atabilen Mousset'in hiç kafa golünün bulunmaması dikkat çekici. Gollerinin 9'unu sağ ayak, 2'sini sol ayak, 1'ini ise sırtıyla attı. Çektiği 98 şutun sadece 15'ini kafasıyla vurdu, hiç isabet sağlayamadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI