Batuhan Karadeniz eski takımına geri döndü

Beşiktaş altyapısından yetişen ve son olarak Van FK’da forma giyen Batuhan Karadeniz, Doğu Anadolu ekibi ile sözleşmesini geçtiğimiz aylarda feshetmişti. 31 yaşındaki oyuncunun yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

Son dakika spor haberi... 2. Lig takımı Van FK ile yollarını ayıran Batuhan Karadeniz'in transferinde sıcak gelişme yaşandı. 31 yaşındaki golcü eski takımına geri dönebilir

Beşiktaş altyapısından yetişen ve son olarak Van FK’da forma giyen Batuhan Karadeniz, Doğu Anadolu ekibi ile sözleşmesini geçtiğimiz aylarda feshetmişti.

Yakında görüşürüz

Sosyal medya hesabından yeni adresi ile ilgili “Yeni takımım sürpriz. Yakında görüşürüz” paylaşımını yapan Batuhan’ın transferiyle ilgili gelişme yaşandı.

Cantürk Alagöz faktörü devrede

1. ve 2. Lig takımlarından teklifler alan Batuhan Karadeniz’in Cantürk Alagöz faktöründen dolayı ligin ikinci yarısında eski takımı Iğdır FK’da forma giymeye yakın olduğu belirtildi.

Iğdır performansı

Geçtiğimiz sezon Iğdır’da 20 maçta oynayan 31 yaşındaki Batuhan Karadeniz 16 kez rakip fileleri havalandırdı.

Film gibi kariyer…

Futbol basamaklarını çok hızlı çıkan Batuhan Karadeniz, kısa süren Beşiktaş macerasının ardından Eskişehirspor, Trabzonspor , Elazığspor, Sivasspor, St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, Bandırmaspor, Tuzlaspor, Hekimoğlu Trabzon, Iğdır FK ve Van FK formaları giydi.

Iğdır FK’da devam edecek

31 yaşında olan ve film gibi kariyeri olan Batuhan Karadeniz sezonun ikinci yarısında futbol hayatına eski takımı Iğdır FK’da devam edecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI