Batuhan Karadeniz'in başı dertte

Eski sevgilisi Aleyna Eroğlu'nu darp ettiği iddia edilen Batuhan Karadeniz'in yargılanması devam ediyor.

Batuhan Karadeniz'in Darp Davası Mahkeme Sürecinde: Aleyna Eroğlu'nun İfadesi Mahkemeye Yansıdı

Eski sevgilisi Aleyna Eroğlu'nu darp ettiği iddia edilen Batuhan Karadeniz'in yargılanması devam ediyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma sonucunda, davanın ilk celsesi görüldü. Duruşmaya tutuksuz sanık Batuhan Karadeniz katılmazken, müşteki Feyza Aleyna Eroğlu ise duruşmada yer aldı.

Eroğlu, mahkemede yaptığı açıklamada, "Olay günü sanığa daha önce vermiş olduğum borç parayı istemek için gitmiştim. O gün kendisi beni darp etti" ifadelerini kullandı.

Tanık olarak dinlenen otel görevlisi İsmail Tanrıverdi ise, olayın yaşandığı gece müştekiyi otelde gördüğünü ancak yüz yüze gelmediklerini belirtti. Tanrıverdi, darba maruz kaldığına dair bir belirti görmediğini dile getirdi.

Mahkeme heyeti, tutuksuz sanık Batuhan Karadeniz'in gelecek celse hazır edilmesi için süre verirken, gelecek celseye katılmaması halinde hakkında yakalama kararı çıkartılacağını açıkladı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Adli Tıp Kurumu'ndan alınan darp raporunda, Eroğlu'nun basit tıbbi müdahale ile giderilecek şekilde yaralandığı belirtildi. İddianamede, Batuhan Karadeniz'e ’Zincirleme tehdit’ ve ’Kadına karşı basit yaralama’ suçlarından 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Bu gelişmelerle birlikte, Batuhan Karadeniz'in darp davası, kamuoyunda geniş yankı uyandırmaya devam ediyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI