Bayern Münih'ten 21 Yıl sonra Gelen Özür

17 Eylül 1997'de Münih Olimpiyat Stadı'nda yaşanan çirkin olayın ardından Bayern Münih taraftarından 21 yıl sonra özür geldi...

17 Eylül 1997'de Münih Olimpiyat Stadı'nda yaşanan skandal için Bayern Münih taraftarından 21 yıl sonra özür geldi...

UEFA Şampiyonlar Ligi 1997-98 sezonunda PSG ve Göteborg ile birlikte E Grubu'nda yer alan Beşiktaş ve Bayern Münih arasında Olimpiyat Stadı'nda oynanan ilk karşılaşmada yaşanan 'Aldi market poşeti' olayı sonrası Almanya ile Türkiye arasında diplomatik kriz çıkmış, bir stat dolusu kendini bilmez Alman taraftar yüzünden iki ülke karşı karşıya gelmişti...

Bu skandaldan 21 yıl sonra Bayern Münih taraftarından yaşananlarla ilgili özür geldi.

Dün akşam 70 kadar Alman ve Türk taraftarın bir araya geldiği yemekte Bayern Münih taraftarları o çirkin olay sebebiyle özür diledi.

Maliyetini Bayern Münih taraftarlarının karşıladığı özel gecede olayı tatlıya bağlamak isteyen Alman taraftarlar, yarattıkları dostça ortamda Türk misafirlerinin gönlünü aldı, ırkçılık ve şiddet karşıtı mesajlar verdi.

Yaşanan bu güzel ve anlamlı buluşma dış basında da kendisine yer buldu.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI