Bayramı Göremeyecekler!

Beşiktaş Teknik direktörü Sergen Yalçın, şampiyonluk için futbolcularının beyinlerini yıkıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray derbisinin ardından, “İnşallah kalan müsabakalarda bu mağlubiyeti telafi ederiz” diyerek temkinli konuşmayı tercih etti.
Ancak başarılı teknik adam soyunma odasında başka bir ruh halinde olduğu belirtildi. 

Siyah-Beyazlı takımın 3-1 kaybettiği Galatasaray maçı sonrası oyuncularına destek olan Sergen hoca, “arefeyi gördüler. Bayramı göremeyecekler” diyerek takımı ateşledi.

Fotospor'un haberine göre, Sergen Yalçın'ın "Bırakın bu akşam derbi kazandıkları için sevinsinler. Haftaya Cumartesi akşamı biz bu saatlerde şampiyonluğu kutuluyoruz olacağız. Arefeye görüp sevinen kurbanlıklar gibi seviniyorlar. Ama ben size inanıyorum. Onlara bayramı göstermeyeceksiniz” sözlerini kullandığı öğrenildi. 

Sergen Yalçın tüm takıma izin verirken yardımcılarıyla beraber Ümraniye’nin yolunu tuttu. Karagümrük’ün Gençlerbirliği’ni 5-1 yendiği maçı izlerken İstanbul ekibinin yıldızı Ndao’ya dikkat çekti. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI