''Ben menemenle Bilic Servet'le 3. oldu''

Beşiktaş eski teknik direktörü Samet Aybaba'dan çarpıcı sözler

- Beşiktaş’a, kulüp çırılçıplakken geldim. Para yoktu, transfer yoktu. Hatta benden önce 5-10 teknik adama teklifte bulunmuşlar, onlar gelmeyi kabul etmemişler.


- Geldiğimizde kulübümüzün durumu çok kötüydü, takımın başarısından çok borçlar konuşuldu. Ben hiçbirini kafama takmadım.


- Elimdeki malzemeyi zenginleştirmeyi düşündüm, buna odaklandım. Biz, “Feda” deyip kamplarda menemen yerken, benden sonra büyük imkanlarla getirilen Slaven Bilic de üçüncü oldu. Üstelik onun istediği transferlerde de yapıldı.


Bilic servetle 3. oldu


SAMET Aybaba, arkadaşımız İsmail Er’le bir araya geldi. Aybaba, “Başakşehir, Süper Lig’de en büyük şampiyonluk adaylarından biri” dedi.


“İLERİYE GÖTÜREMEDİ, OLDUĞU YERDE KALDI”


- KİMSE kapısının önünden geçmezken biz kulübümüzde hep olduğumuz yere, kalbine girdik. Elimizden gelen her şeyi Beşiktaş’ın menfaatleri için yaptık. Hiç şikayet etmedik. O coşkuyu, o sevgiyi bir yerden başlatmak gerekiyordu. Biz de onu başlattık.


- Üstüne Slaven Bilic göreve geldi. Ancak kendisi bizim durduğumuz yerde kaldı, ileri gitmedi. Bazı oyuncular gelişti ama hedef olarak bizim durduğumuz yerde kaldıklarını söyleyebilirim.


- Sonrasında takımın çok kaliteli takviyelere ihtiyacı vardı. Gomez ve Sosa katılınca Beşiktaş, hak ettiği şampiyonluğu geçen yıl kazandı.


“F.BAHÇE VE G.SARAY’I DA ÇALIŞTIRIRIM”


- TEKNİK direktör olarak kendi kariyerime bakacak olursam, şu anda bazı teklifler geliyor. Ama artık biraz da kendimizi düşünme zamanı... Şu an 60 yaşındayım. Seçici olma zamanım çoktan geldi.


- Fenerbahçe ve Galatasaray dahil her takımı çalıştırırım. Profesyonelim ve bu konuda herhangi bir tercih kriterim olmaz.


- Teknik direktörlük, sadece maç kazanma odaklı bir meslek değildir. Hocalık; davranışlar, tavırlar ve söylemler ile örnek olup, kulübünün ekonomisini düşünmektir. Bir teknik adam takımına katkı verip, gençlerin gelişimini düşünmelidir. Öteki türlü, futbolumuz ileri gitmez.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI