Benitez Oğuzhan Özyakup'u istiyor

Beşiktaş’ın geçtiğimiz hafta içinde sözleşmesini 2022 yılına kadar uzattığı Oğuzhan Özyakup hakkında transfer iddialarının arkası kesilmiyor.

Beşiktaş’ın geçtiğimiz hafta içinde sözleşmesini 2022 yılına kadar uzattığı Oğuzhan Özyakup hakkında transfer iddiaları devam ediyor. Geçen sezon devre arasından beri yıldız oyuncuyu kadrosunda görmek istediğini her fırsatta açıklayan Newcastle United’ın teknik direktörü Rafael Benitez, yıldız futbolcudan vazgeçmiş değil.

Serbest kalma maddesini kullanmaya çalışacaklar

Akşam gazetesinin Ada basınından derlediği habere göre Newcastle United yönetimi, Oğuzhan’ın 10 milyon Euro’luk serbest kalma maddesinde kullanmak için çalışmalara başladı. İngiliz basını, Beşiktaş’ın Arsenal’e ‘Bir sonraki satıştan yüzde 25 pay ödenecek’ maddesini öne sürerek bu transfer konusunda zorluk çıkartacağı ifade edildi.

Rafael Benitez: Oğuzhan Özyakup’u istiyorum

İngiliz ekibinin tecrübeli teknik adamının yönetime sunduğu raporda ‘Oğuzhan ayarında bir futbolcuyu Avrupa’da bulmamız çok zor. Bu nedenle bir an önce onun transferinin bitirilmesini istiyorum” dediği aktarıldı. Öte yandan yıldız futbolcunun İngiltere’de futbol oynamak istediği ise biliniyordu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI