Bernand için kıran kırana transfer pazarlığı

Beşiktaş Bernand transferi için girişmlerini hızlandırdı.

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in 10 numara pozisyonu için oyuncu istemesinin ardından tekrar gündeme gelen Bernard ile pazarlıklar devam ediyor. Siyah-beyazlı yönetim, Brezilyalı oyuncu ile yaklaşık 2 ay önce temas sağlamış fakat ekonomik maliyetler nedeniyle geri adım atmıştı.

5.5 milyon Euro imza parası istedi

Shakhtar Donetsk ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olduğu için 5.5 milyon Euro imza parası isteyen Brezilyalı yıldız görüştüğü kulüplerle şu ana kadar bir anlaşma sağlayamadı. Güneş’in raporunun ardından bir görüşme daha yapan transfer komitesi üyeleri oyuncunun yıllık ücretini 4 milyon Euro’ya kadar indirdiği ifade edildi. Geçtiğimiz hafta içinde Fikret Orman, Brezilyalı futbolcunun listelerinde olduğunu açıklamıştı.

Beşiktaş, 3 milyon Euro teklif edecek

Siyah-beyazlı yöneticilerin, Brezilyalı oyuncunun menajerine imza parası dahil yıllık 3 milyon Euro’yu kabul etmesi halinde masaya oturacaklarını iletti. 25 yaşındaki futbolcu, Çin’den ve Uzak Doğu’dan iyi teklifler alsa da Avrupa’dan ayrılmak istemediği için bu teklifleri kabul etmedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI