Beşiktaş 3 Katı Teklif Etti

Beşiktaş transfer haberleri.... Beşiktaş, Leroy Fer'e transfer teklifini sundu.

Gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Hollandalı orta saha Leroy Fer'le ilgilendiği iddia ediliyor. Kulübü Feyenoord'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki futbolcuya, şu anda kazandığı maaşın tam 3 katı teklif edildi. İşte detaylar...

Corona virüsü salgını nedeniyle araya giren Süper Lig, 12 Haziran'da başlayacak. Beşiktaş hem ligin kalan 8 haftalık dilimine hazırlanıyor hem de gelecek yılın kadrosunu kurmak için çalışıyor.

Hollanda basını, Feyenoord forması giyen ve kontratı sezon sonunda bitecek olan Leroy Fer'in Beşiktaş'ın radarında olduğunu yazdı.

Rtlnieuws.nl adlı internet sitesinde yer alan haber şu şekilde:
"Leroy Fer, Türkiye'ye gitmek istiyor. Deneyimli oyuncunun Rotterdam'daki kariyeri 1 sezon sürecek gibi görünüyor.

Hollandalı orta saha, Feyenoord'dan ayrılmayı düşündüğünü ve Türk kulübü Beşiktaş'ta futbol kariyerine devam etmek istediğini kulübe bildirdi.

3 KATI MAAŞ ALACAK

Leroy Fer, şu anda Feyenoord'dan kazandığı ücretin 3 katını Beşiktaş'ta kazanacak. Öte yandan siyah beyazlılar 30 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık sözleşme önerdi.

Kısa süre öncesine kadar Fer'in Feyenoord ile devam edeceği düşünülüyordu. Hatta, kulüple yeni sözleşme imzalaması fikri ön plandaydı ancak artık işler değişti." (Fotomaç)

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI