Beşiktaş 4-0 Ümraniyespor (Maçın Golleri)

Beşiktaş hazırlık karşılaşmasında 1. Lig ekibi Ümraniyespor'u farklı mağlup etti.

Süper Lig 'e verilen arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş , Ümraniyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın daha az şans bulan oyunculara bu karşılaşmada şans verdi. Siyah-Beyazlılar, Güven (2) Mehmet Topal ve Gökhan Töre'nin golleriyle sahadan 4-0 galip ayrıldı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynanan maça Beşiktaş; Emre Bilgin, Necip Uysal, Serdar Saatçı, Francisco Montero, Fabrice Nsakala, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Can Bozdoğan, Gökhan Töre, Georges Nkoudou ve Güven Yalçın ilk on biriyle başladı.

Siyah-Beyazlılar, tempolu bir oyuna sahne olan ilk yarıyı 38. dakikada Mehmet Topal’ın kaydettiği golle önde tamamladı (1-0). Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Beşiktaş, 49. dakikada Güven Yalçın’ın golüyle farkı ikiye yükseltti (2-0). 51. dakikada Gökhan Töre ile skoru 3-0’a getiren siyah-beyazlılarda maçın skorunu belirleyen golü 57. dakikada Güven Yalçın kaydetti.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI