Beşiktaş 5 - 1 Sivasspor

Beşiktaş, Süper Lig'de sezonun son haftasında Vodafone Park'ta Sivasspor'u 5-1 yendi.

BEŞİKTAŞ: 5 - DEMİR GRUP SİVASSPOR: 1 

STAT: Vodafone Park

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, İsmail Şencan, Asım Yusuf Öz

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Necip Uysal, Medel, Vida, Adriano, Tolgay Arslan (Dk. 77 Fatih Aksoy), Oğuzhan Özyakup, Lens (Dk. 64 Mustafa Pektemek), Talisca, Babel, Larin (Dk. 82 Gökhan Töre)

DEMİR GRUP SİVASSPOR: Ali Şaşal Vural, Auremir, Medjani, Boye, Ziya Erdal, Hakan Arslan, Ndinga, Rybalka (Dk. 79 Mert Hakan Yandaş), Robinho (Dk. 75 Muhammed Demir), Emre Kılınç, Kone (Dk. 62 Bifouma)

GOLLER: Dk. 29 Talisca, Dk. 50, 73 ve 76 Larin, Dk. 86 Babel (Beşiktaş), Dk. 54 Hakan Arslan (Demir Grup Sivasspor)

KIRMIZI KART: Dk. 66 Ndinga (Demir Grup Sivasspor)

SARI KARTLAR Dk. 45+1 Larin, Dk. 55 Medel, Dk. 90+2 Vida (Beşiktaş), Dk. 47 Robinho, Dk. 71 Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor)

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2017-2018 sezonundaki mücadelesini Demir GrupSivasspor maçıyla tamamladı. Geride kalan 2 sezonu şampiyonlukla tamamlayan ancak bu sezon umduğunu bulamayan siyah-beyazlı ekip, rakibini 5-1 yenerek sezonu galibiyetle tamamladı. Galatasaray, 75 puanla şampiyonluğunu ilan ederken Fenerbahçe 72 puanla ikinci, Başakşehir de Fenerbahçe ile aynı puanda üçüncü oldu. Şampiyonlar Ligi vizesi almak isteyen Kara Kartal, kendi maçını 5-1 kazansa da Başakşehir ve Fenerbahçe'nin de rakiplerini yenmesiyle Devler Ligi biletini alamadı. Beşiktaş, gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek.  

Maça hızlı başlayan Beşiktaş, aradığı golü 29. dakikada buldu. Kara Kartal'ı 1-0 öne geçiren kişi Anderson Talisca oldu.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında başka gol olmadı ve Kartal, devre arasında soyunma odasına 1-0 önde gitti.

Beşiktaş, ikinci yarıya da hızlı başladı. 51. dakikada Larin sahne aldı ve farkı 2'ye çıkardı.

Sivasspor, bu gole 3 dakika sonra cevap verdi. 54. dakikada Hakan, takımı adına rakip fileleri havalandırdı ve farkı 1'e indirdi.

Sivasspor'da Delvin N'Dinga 66. dakikada ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Mücadelede 73. dakika oynanırken Larin bir gol daha attı farkı yeniden 2'ye çıkardı. 

Beşiktaş, 3. golden sonra da etkili ataklarını sürdürdü ve 77. dakiakada Talisca, kendisinin 2, takımının 4. golünü kaydetti. 

Karşılaşmanın son anlarına girilirken Babel, 85. dakikada skoru 5-1'e getiren golü attı.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Beşiktaş, mücadeleyi 5-1 kazandı. Kara Kartal, sezonu 71 puanla dördüncü sırada tamamladı. Sivasspor ise sezonu 49 puanla tamamladı. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI