Beşiktaş, Acun Ilıcalı'ya Savaş Açtı... Yeni Açıklama

Beşiktaşlı yöneticiler ile ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı arasındaki kavga büyüyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Beşiktaş Genel Sekreteri Mesut Urgancılar arasındaki tartışma söz düellosuna dönüştü. Acun Ilıcalı'nın Erzurumspor için düzenleyeceği yardım gecesini, hafta sonu Beşiktaş maçı olduğundan ertelemesi Beşiktaşlı bazı yöneticileri kızdırdı.  

Ilıcalı'ya Fenerbahçe üzerinden gönderme

Urgancılar, usta televizyoncuyu "Niye ertelemiş? Erzurumspor Beşiktaş’tan puan(lar) alırsa Fenerbahçeliler daha çok yardım eder diye mi? Yoksa öyle ya da böyle zaten yanlış bir zamanlama mı?" diyerek tepkisini dile getirmişti.

Cevaptaki 'sen' vurgusu 

Acun Ilıcalı da bunun üzerine "Bize bu şekilde bir imayı yapacak kadar akıl tutulması yaşaman ilginç. Senin gibi içindeki kötülükleri dökenler böyle değerli bir kulübü temsil etmemeli" karşılığını verirken, siyah beyazlı yöneticiye 'sen' diye hitap etmesi dikkatlerden kaçmamıştı.

Urgancılar'dan Ilıcalı'ya bir tepki daha 

Bunun üzerine bir kez daha sosyal medyadan paylaşım yapan Mesut Urgancılar, "Tanımadığınıza 'siz' demeli, polemikten rating ummamalısınız. Gönül verdiğiniz renklerinizin ve yardım etmeye çalıştıklarınızın zamansız girişiminizden zarar görmemesi uyarısına teşekkür etmelisiniz. İyilik adına paradan söz etmek cehalet, yardımı dillendirmek erdemsizliktir" diyerek Ilıcalı'ya sert çıktı. 

Çebi rahatsız 

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ise yaşanan gerilim hakkında sessizliğini koruyor. Beşiktaş başkanının yaşanan bu söz düellosundan rahatsız olduğu ve yöneticilerini uyaracağı belirtildi. 



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI