Beşiktaş, Adem Ljajic'i bekliyor

Beşiktaş’ın sezon başında satın alma opsiyonu ile kadrosuna kattığı Adem Ljajic, bonservisinin alınmasını bekliyor.

Beşiktaş’ın sezon başında satın alma opsiyonu ile kadrosuna kattığı Adem Ljajic, bonservisinin alınmasını bekliyor. Yıldız oyuncu, özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu başarılı futbolla tüm dikkatleri üzerine topladı.

Adem Ljajic’in bonservisinin alınma şartları 

Yapılan anlaşmaya göre Beşiktaş’ın ligi ilk üç içinde tamamlaması dışında tüm şartların meydana geldiği Ljajic’in bonservis bedeli 6.5 milyon Euro. 26 maçta 7 gol 9 asistlik performans sergileyerek kalitesini gösteren 27 yaşındaki 10 numara, Beşiktaş Yönetimi’nin Torino’dan bonservisini almasını bekliyor. Kısa sürede Siyah-Beyazlı taraftarların beğenisini kazanan yıldız oyuncunun kulüplerin anlaşması halinde imzaya hazır olduğu belirtildi.

Fikret Orman’dan Adem Ljajic’in sözleşmesi açıklamışı

Öte yandan geçtiğimiz hafta içinde Bursa’da bir etkinliğe katılan Başkan Fikret Orman, Ljajic’in bonservisinin alınıp alınmayacağı ile ilgili bir soruya ise şu cevabı vermişti: “Ljajic ile sözleşmemiz var, Torino ile de anlaşmamız var. Yeniden görüşme yapacak bir şeyi yok. Onun için çok böyle, ‘aaa’ diyecek bir durum yok yani. Kontratı zaten yapmıştık geçen sezondan, önümüzdeki sezon kadro planlamasında Ljajic var”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI