Beşiktaş AEK'ya yenildi

Beşiktaş Sompo Japan hazırlık karşılaşmasında AEK’ya 88-82 yenildi.

Beşiktaş Sompo Japan hazırlık karşılaşmasında AEK’ya 88-82 yenildi. 

Çeyreğin ilk yarısını önde geçen AEK oldu. Çekişmenin sürdüğü ilk çeyrek 24*24 eşitlik ile geçildi. Çekişme ikinci çeyrekte de sürdü. Beşiktaş çeyrek sonunda AEK’yı durdurmakta zorlanınca soyunma odasına 42-47 geride gitti. Siyah beyazlılar üçüncü çeyrek başında farkı 1 sayıya kadar indirse de AEK önde kalmayı başardı ve son çeyrek 61-65 başladı. Beşikta son anlara kadar rakibini kovaladı. AEK son anlarda fark biraz daha açmayı başardı ve maç 82-88 tamamlandı.

Beşiktaş Sompo Japanda Joe Alexander: 20 sayı – 4 ribaund – 1 asist, Can Maxim Mutaf: 13 sayı – 3 ribaund – 1 asist, Erkan Veyseloğlu: 12 sayı – 1 ribaund, Burak Can Yıldızlı: 11 sayı – 4 ribaund – 1 asist, Kyle Gibson: 10 sayı – 1 asist Ömer Utku Al: 6 sayı – 1 ribaund Ivan Buva: 5 sayı – 1 ribaund Robin Benzing: 3 sayı Kenan Sipahi: 2 sayı – 2 ribaund – 7 asist ile oynadı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI