Beşiktaş Aliağa'ya duacı

Ligde kalma mücadelesi veren Beşiktaş Emlak Jet, Bahçeşehir Koleji'ne mağlup oldu.

Ligde kalma mücadelesi veren Beşiktaş Emlak Jet, Bahçeşehir Koleji'ne mağlup oldu. Siyah-Beyazlı takım, Gaziantep'in Aliağa'ya 80-79 yenilmesiyle nefes aldı. Beşiktaş ligin son haftasında kendi sahasında Onvo Büyükçekmece'yi yendiği taktirde kümede kalacak. 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 29. hafta maçında Bahçeşehir Koleji ile Beşiktaş Emlakjet kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçı ev sahibi ekip 86-83 kazandı.

Bu sonuçla Bu sonuçla Bahçeşehir Koleji 13. galibiyetini alırken Beşiktaş ise 20. yenilgisini yaşadı.

Bahçeşehir Koleji’nde Muhammed Baygül 24 sayı – 7 ribaund – 6 asist ile oynarken Jamar Smith 16, Yiğit Arslan 15, James Gist 10, Berkay Candan 7, Langston Hall 4 sayı – 5 ribaund ile oynadı.

Beşiktaş’ta Parker Jackson Cartwright 24 sayı – 7 asist ile oynarken Allerik Freeman 15, Michal Sokolowski 14, Okben Ulubay 9, David McCormack 7 sayı – 7 ribaund, Burak Can Yıldızlı da 7 sayıyla mücadele etti.

Çeyrek skorları:

1. çeyrek: 21-20

2. çeyrek: 46-51

3. çeyrek: 72-72

4. çeyrek: 86-83 

Eurohoops.net 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI