Beşiktaş, Almanya'da Kazandı

Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci maçında konuk olduğu Almanya’nın EWE Baskets takımını 83-81 mağlup etti.

Beşiktaş Icrypex Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi H Grubu ikinci maçında konuk olduğu Almanya’nın EWE Baskets takımını 83-81 mağlup etti. 

EWE Arena’da oynanan mücadelenin ilk çeyreğini 31-25 önde bitiren ev sahibi ekip, devre arasına da 52-42 üstün gitti. İkinci yarıya etkili başlayan siyah-beyazlılar, 10-0’lık seriyle durumu 52-52’ye getirdi. Başa baş geçen mücadelenin üçüncü periyodunu 67-65 üstün tamamlayan Beşiktaş Icrypex, karşılaşmadan 83-81 galip ayrıldı.   

Siyah-beyazlılarda Rondae Hollis-Jefferson 21 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Ev sahibi takımda Rickey Paulding 15 sayı üretti.     

Beşiktaş Icrypex grupta ilk galibiyetini alırken EWE Baskets ilk yenilgisini yaşadı.

Jordan Bone: “Kazandığımız için çok mutluyuz”

Beşiktaşlı basketbolcu Jordan Bone maçın ardından şu açıklamayı yaptı; “Bu önemli deplasmanda kazandığımız için çok mutluyuz. Burada iyi bir atmosfer vardı. Bugünkü maçtan galibiyetle ayrılmak çok önemliydi. Maça kötü başladık ve fark açıldı. İstediklerimizi yapamadık. İkinci yarı hocamızın dediklerini uyguladık ve takım olarak sahada direnç göstererek geri gelmesini bildik. Maçın sonunu daha iyi oynayabilirdik ama sonucu almayı bildik.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI