Beşiktaş Altın Çağ'a Geri Dönüyor

Ekonomik kriz içerisinde olan futbol kulüpleri bir yandan yeni kaynaklar ararken diğer yandan da ellerinden krizde ayrılan sponsonlarların yerine yenilerini doldurmaya çalışıyor.

Ekonomik kriz içerisinde olan futbol kulüpleri bir yandan yeni kaynaklar ararken diğer yandan da ellerinden krizde ayrılan sponsonlarların yerine yenilerini doldurmaya çalışıyor. 

Ajansspor'un haberine göre, Beşiktaş ve Galatasaray gelecek sezona yeni forma göğüs sponsoruyla başlamak zorunda. İki kulüp de arayışlarını yoğunlaştırdı. Bu noktada Beşiktaş, önemli bir adım attı. Vodafone'un gelecek sezon yola devam etmeyeceğini açıklamasının ardından siyah beyazlılar, formasının sırtında yer alan Beko'yu göğsüne almak için girişimlerde bulundu. Ve bu konuda iş büyük ölçüde imza aşamasına geldi.

100. yılda da o vardı

Metin-Ali-Feyyaz'dan 100. yıldaki şampiyon kadroya kadar yıllarca Beşiktaş'ın göğüs sponsorluğunu yapan Beko, taraftarın da çok sevdiği bir marka. 'Beko reklamlı Beşiktaş formaları' taraftarlar arasında ayrı bir öneme sahip, çünkü bu forma 'altın yılları' çağrıştırıyor.

Halen takımın başında bulan Sergen Yalçın'ın, kulübün 100. yılında Galatasaray'a attığı ve ünlü spiker Ercan Taner'in 'Sergen attı şampiyonluk geldi' sözüyle efsaneleşen golünde üzerindeki formada Beko yazılması da bir diğer anlamlı detay.

Galatasaray'da arayış sürüyor

Son yıllarda forma sponsorluğunda bir türlü istikrar sağlayamayan Galatasaray da Terra Pizza'nın yerine yeni bir isim arıyor. Ancak firmalarla görüşmeler sürdürülse de henüz öne çıkan bir marka yok. 

Sarı kırmızılılar, son iki sezonda Türkiye için ayrı Şampiyonlar Ligi için ayrı forma sponsorluğu alıyordu ve Avrupa'da THY sponsorluğuyla sahaya çıkıyordu.

Ajansspor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI