Beşiktaş-Antalyaspor Maçı Saat kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş-Antalyaspor maçı detayları

Süper Lig’de son şampiyon Beşiktaş sahaya iniyor. Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta başlayacak? Son şampiyon Kara-Kartal kadrosunu önemli isimlerle güçlendirirken, taraftarların bu sezonki beklentisi büyük. Siyah beyazlı renklere gönül veren taraftarların merak ettiği konulardan bir tanesi de Talisca oynayabilecek mi? İşte, Beşiktaş Antalyaspor maçıyla ilgili merak edilenler.


Beşiktaş Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? Spor Toto Süper Lig 1. haftasında son şampiyon Beşiktaş’ın rakibi Antalyaspor olacak. Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Talisca’nın bu maçta forma giyip giymeyeceği henüz belirsizliğini koruyor. Kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Kara-Kartal’ın bu maçta neler yapacağı büyük merak konusu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı fikstüre göre, Beşiktaş Antalyaspor maçı 13 Ağustos Pazar akşamı saat 21:45’te başlayacak ve Bein Sports’tan canlı yayınlanacak.


BEŞİKTAŞ ANTALYASPOR NE ZAMAN SAAT KAÇTA?


Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı fikstüre göre, Beşiktaş Antalyaspor maçı 13 Ağustos Pazar akşamı saat 21:45’te başlayacak ve Bein Sports’tan canlı yayınlanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI