Beşiktaş Avantajı Kaptı

Beşiktaş Sompo Japan, Almanya‘nın Medi Bayreuth takımına yenilmesine rağmen İstanbul'daki rövanş için avantajlı bir skorla döndü.

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş Sompo Japan deplasmanda konuk olduğu Almanya‘nın Medi Bayreuth takımı karşısında 81-76’lık skorla kaybetti.

Maça istediği başlangıcı yapamayan Beşiktaş, özellikle maçın ilk çeyreğinde tutuk bir performans ortaya koyarken, soyunma odasına da 34-29’la geride girdi.

Üçüncü çeyrekte soyunma odasından iyi dönen takım yine ev sahibi ekip olurken, bu çeyrekte savunmada düşen Beşiktaş, son çeyreğe de 64-52’lik skorla geride girdi.

Son çeyrekte toparlanan siyah-beyazlı ekip, geri dönüşe imza atarak farkı tek hanelere çekti ve rövanş öncesi umut tazeledi.

Karşılaşmanın rövanşı 13 Mart Salı günü İstanbul’da oynanacak.

Medi Bayreuth‘ta York 20, Brooks ve Marei 15’er sayıyla oynadı. Beşiktaş Sompo Japan‘da ise Strawberry’nin 18 ve Adams’ın 15 sayısı galibiyete yetmedi.

1. Periyot: 20-14
2. Periyot: 14-15
3. Periyot: 30-23
4. Periyot: 17-24

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI