Beşiktaş avantajı kaptı

Kadınlar EuroCup Finali Heyecanı: Beşiktaş Evinde Güldü

Beşiktaş, Kadınlar EuroCup Finalinin İlk Maçında London Lions'ı 75-68 Mağlup Etti

London Lions'ı 7 Sayı Farkla Geçti

Dana Evans ve Jovana Nogic'in Performansıyla Beşiktaş Zafere Ulaştı

Beşiktaş, Kadınlar EuroCup Finalinin İlk Maçında London Lions'ı 75-68 Mağlup Etti

Kadınlar EuroCup finalinde Beşiktaş, London Lions'ı ağırladı ve ilk maçı 75-68'lik skorla kazandı.

Kadınlar EuroCup'ta Final Heyecanı: Beşiktaş Evinde Güldü

Beşiktaş, Kadınlar EuroCup finalinin ilk ayağında sahasında London Lions'ı konuk etti. Temsilcimiz, karşılaşmadan 75-68'lik skorla galip ayrıldı. Maç içerisinde farkı 18 sayıya kadar çıkaran Beşiktaş, bu avantajını maç sonuna taşıyamasa da ilk maçta galip gelmeyi bildi.

Beşiktaş'ın Avantajlı Başlangıcı: London Lions'ı 7 Sayı Farkla Geçti

Çift ayaklı finalin ilk etabında hata yapmayan Beşiktaş, 10 Nisan Çarşamba günü Londra'da Copper Box Arena'da avantajını koruyarak şampiyonluk mücadelesi verecek. Dana Evans'ın 20 sayıyla takımın en skorer ismi olduğu Beşiktaş'ta Jovana Nogic de 18 sayıyla oynadı. London Lions'ta ise Holly Winterburn, 23 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Karlie Samuelson da 16 sayı üretti.

Dana Evans ve Jovana Nogic'in Performansıyla Beşiktaş Zafere Ulaştı

Beşiktaş, Dana Evans ve Jovana Nogic'in etkili performanslarıyla zafere ulaştı. Evans'ın 20 sayıyla takımın en skorer ismi olması ve Nogic'in 18 sayı üretmesi, Beşiktaş'ın galibiyetinde önemli rol oynadı. Bu galibiyetle Beşiktaş, şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde etti ve ikinci maç öncesi moral buldu.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI