Beşiktaş Avusturya kamp günlüğü

Beşiktaş'ın Avusturya kampı başladı

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında geldiği Avusturya’da ilk çalışmasını akşam saatlerinde gerçekleştirdi. 2 günlük iznin ardından Ehrenhausen’de toplanan siyah beyazlı kafile, Avusturya kampındaki ilk idmanını yaptı. Basına açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman 3 takım halinde değişmeli yapılan yarım saha turnuva maçları ile sona erdi.

İlhan Mansız ve Guti Hernandez idmanda

Öte yandan teknik direktör Şenol Güneş’in yeni yardımcı antrenörleri Guti Hernandez ve İlhan Mansız, Avusturya kampında yapılan ilk antrenmana katıldılar.

Beşiktaş ilk özel maçında Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak

Siyah-beyazlı takım, kamp çalışmalarına yarın sabah yapacağı antrenman ve akşam TSİ 19.00’de Shakhtar Donetsk ile oynayacağı hazırlık maçıyla devam edecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI