Beşiktaş, Bahçeşehir'e Ders Verdi

ING Basketbol Süper Ligi 12.hafta maçında Bahçeşehir Koleji ile Beşiktaş Akatlar Spor Kompleksi'nde karşı karşıya geldi.

ING Basketbol Süper Ligi 12.hafta maçında Bahçeşehir Koleji ile Beşiktaş  Akatlar Spor Kompleksi'nde  karşı karşıya geldi.

Mücadelenin tamamında çekişme hiç bitmedi. İki takım da oyunun kontrolünü eline geçiremezken, skordaki üstünlük sürekli el değiştirdi. İlk devrenin sonunda; soyunma odasına gidilirken 42-54 Beşiktaş üstünlüğü vardı.

35.dakikada skor 72-76 siyah-beyazlılar lehineydi. Kalan sürede Başakşehir'e skora yeniden ortak olma şansı vermeyen Kara Kartal, parkeden 76-86'lık galibiyetle ayrıldı.

Son haftalarda çok formda olan ve takımını galibiyetlere taşıyan Alperen Şengün, karşılaşmayı 29 sayı 13 ribaunt 1 asist 6 top çalma 3 blok ile tamamlayarak başarılı performanslarına bir yenisini daha ekledi.

Bu skorla Beşiktaş ise 5.kez kazanırken, Bahçeşehir Koleji 8. yenilgisini aldı.  

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI