Beşiktaş Basketbol Şubesinde lisans krizi

Geçen sezonlardan kalan borçları yüzünden lisans çıkaramama durumuyla karşı karşıya kalan Beşiktaş Sompo Japan Basketbol takımında büyük kriz yaşanıyor.

Geçen sezonlardan kalan borçları yüzünden lisans çıkaramama durumuyla karşı karşıya kalan Beşiktaş Sompo Japan Basketbol Takımı'nda büyük kriz yaşanıyor. 

FIBA'dan karara bağlanmış 15 dosyası yaklaşık 2 Milyon dolar tutuyor. 

Bu boncun Ağustos ayına kadar ödenmediği taktirde oyunculara lisans çıkarılma izni verilmeyecek ve lige katılamama tehlikesinde olması camiada büyük endişeye neden oldu.  

Bu sezontransfer kulislerinde Jordan Theodore, Assem Marei gibi maliyeti yüksek oyuncularla anılan Beşiktaş basketbol şubesinde geçen sezon uzun bir süre oyuncuların 3-4 aylık maaş geçikmesinden dolayı antrenman boykotu ile gündeme gelmişti.

Başkan Fikret Orman'ın yakın çevresine yaptığı değerlendirmede, "Basketbol şubemiz son 4 sezondur şube Cihat Kumuşoğlu’na emanet. Günahıyla sevabıyla her şey ona ait. Bu sezon yönetimde olmamasına rağmen şube yönetimi herşeyiyle onda. Borç kısmı da onu ilgilendirir dediği öğrendi. 


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI